dans igåår! :D

Åå vad tråkigt det är att aldrig ha tid till att blogga!!! :(

Jag som älskar att blogga.. sen kommer skolan och all tid för bloggandet bara försvinner.. grrr

I alla fall, igår hade vi täby dans :D

Det var inte det roligaste men faktiskt helt ok ^^ Jag lilla jag blev faktiskt uppbjuden,, fast han var lite pinsamt, såå jag lämna honom hahaha va ond jag är xD

Det var bara dans musik, vi dansade foxtrott,bugg,vals, typ sånna danser i 2 timmar så det blev en aning uttjatat :P

Annars gick man mest runt och snackade lite :) träffade på gamla vänner som man inte sätt på typ fleeera åår!!!

Så roligt att se hut folk har utvecklats lixom... men när jag umgicks med några var vi barn!! Sen nu går vi sista året i grundskolan, det är faktiskt helt otroligt!! haha :D

Annars har jag vart mest upptagen med skolan faktiskt :( massa prov och läxor, samma ihelgen då blir det att pluggaaaaaaaa.. annars kommer jag,skolan,min familj att döda mig hehehe :P Bäst att skärpa sig helt och hållet :)

Hur har ni haft det då sötisar?? ^^

Hoppas ni haft det jätte bra, annars vore det lite synd :(

Ååå vet ni vad jag hatar med fredagar i min skola är att spanskan har spanska när jag har lunch, fast jag har med tyska och franska med, men dem är inte många... sen min underbara lilla kijsaaa,, är aldrig här på fredagar, min lilla söta prat kompis bara skiter i mig snyyfft :(

Ajjjaa upp med hakorna nu :)

Antar att många går ut i kväll, själv ska jag sitta på mitt arsle, och göra ingenting, mysa lite men han som sitter där <--- haha :)

SÅÅ cya later :D

trululul! :D

Jahapp :)

imorn är det måndag igen ^^

Min helg har vart lugn, men nu efter middagen börjar pluggandet för fullt till musik provet.. är såå nervös att jag inte kommer klara det, för har så stora problem med ämnet musik,, det bara funkar inte lixom :(

wish me good luck!! haha ^^

Jaa jag har nog inget direkt att säga.. :)
Som nog de flesta har sätt så har snön ramlat ner från himlen,, lite mysigt, men är extremt sugen på vår nu faktiskt hade vart underbart med den sköna solen!!

Idag köpte jag ett par jeans och en tunn jacka typ ^^  älskar jeansen dem är låga lite väl låga man visar typ arslet,, men dem var så snygga :D

vad mer har hänt,, hmmm ingenting faktiskt :) bara att jag verkligen behöver klippa mig.. mitt hår är verkligen trasigt :S aja nog om det :)

Snart mat sen plugga så vi hörs!! :D


Buuu!!

Ska bara säga att första delen på matteprovet gick skit... fick nog inte ens G på de -.-' -suck-

Jag vill bara vara SMART!!!!! förbannad!!

Annars var dagen riktigt bra :)

Gillar den här dagen, för den är så lugn, bara sv/eng/ma/syslöjd/sv-eng det är bara dem ämnena.. och dem är inte så mycket tänkande, förutom matte då.. jaja ni fattar :)


Hoppas ni har haft en bra dag.. och inte failat på prov...



OOJ!! jag drömde en skit konstig dröm inatt...

Mitt huvud dunkar.. och siffror,ord,länder,tecken, allt snurrar runt i min skalle till och med ditt ansikte!! ( inte ditt som läser utan någon annans) bara så du förstod lixom.. jaja


Idag var en bra dag tills vi hade musik, blir alltid lika förbannad för jag tycker det är en onödig lektion som man ska få betyg på,, skulle egentligen lika gärna plugga  istället för att lära mig om noter toner och sånt, som jag inte ens kommer att ha som användning när jag är äldre!!

Om man vill ta och lära sig om sånt, går man väl förfan och lär sig det på privatlektioner, eller sådan skola??? right..

Har inget emot det,, men man bara jag vill inte lära mig det här för jag BRYR MIG FAKTISKT INTE!!

Denna vecka stressar jag sönder därför jag inte skriver.. men ikväll betsämde jag mig för att ta pause från pluggandet.. och kör i gång extremt hårt imorn i stället :(

Dessa dagar fram till tisdag tror jag kommer bara innehålla plugg.. t.o.m så jag tror jag ska hoppa över en läxa.. eller fråga min lärare om jag kan bara träna på glosor, men inte ha test i dem, för jag orkar seriöst inte mer..

Är arg så att jag vill slå sönder saker,, så fort jag börjar diskutera med mamma eller pappa, slår jag hårt i bordet,bilen,dörren eller vad jag nu har nära.. och bara slååt tills mamma och pappa säger nu får du fan ge dig!!

Men konstigt nog kan jag inte hålla tillbaka.. det bara går att slåå och slåå och slå!

Btw!!

Ja drömde en skit konstig dröm i natt jag ska berätta för er:

Jag drömde om att min kompis och jag delade upp oss och gick iväg med varsinna killar..den jag gick med var en vän..

Vi var hemma hoss honom och kolla på film tv eller något sådant,, sen heltplötsligt börjar han ta på mig, och jag vill verkligen inte, jag stretar emot, men han försöker verkligen att våldta mig, men sen slåt jag honom om och om igen, hårdare och hårdare..

Sen så vaknar jag upp mitt i natten efter drömmen, och känner hur svullen min arm är och hur mitt ansikte är svullet.. och jag förstår inte varför.. men sen inser jag att jag kan ha slagigt mig själv i drömmen eller något.. jag vet faktiskt inte, eller gnuggat ansikte hårt mot något och tryckt med armen..

Jätte läskig faktiskt :S



Ny duschad och smaskar på apelsin :)

Nyss duschat och smörjt in sig!
Nu smaskar man på apelsin och dricker te, efter en kväll med bara mattematik och ett gym pass på gymet :)

Imorn är det fredag wiihoo :)
Och ska då antagligen leta efter 3 sängar till oss ^^

Jaa sen den jobbiga skolan såklart, men den låtsas vi om som att den inte finns.. schyyy ;)

I helgen ska jag faktiskt satsa på att plugga :)
SO,MATTE,MUSIK. dem ämnena.

Vet ni vad jag blev så suugen på??

Förut när jag var med mitt ex, under dem veckorna kollade vi alltid på Merlin!!
Är såå sugen på att se den, en fatasy och rolig serie.,. Älskar verkligen den, antagligen för att jag såg den med honom också.. Men den vara bara underbar att se, man lixom drömde sig bort, skrattade och grät allt i ett, helt otrolig :) ÅÅÅÅ mysigt hade det vart ^^

Idag har det verkligen regnat och snöat om någon har sätt det? O.o det var typ regnar det eller regnar de?? fanns inte ens tanken att det inte skulle regna, eller var det en inbillning??
Nae nu har världen gråtit för mycket igen. Och jaa jag är en av dem tillhörande haha :)


Jjaja babblat klart nu tror jag ;)

Natti natt änglar cya on friday friday :D


NOM!!


lalala :(

Första dagen i skolan, och jag är redan livrädd för framtidens planer inom skolan...
Vill dem ta livet av mig det första dem gör, vad tänker dem med?? herregud..

Lärarna:
Nu är det dags att börja träna på nationella proven.. vi ska testa några gammla, och göra andra viktiga saker på lektionerna som tillhör betyget!

MOI: KOM OCH HJÄLP MIG!!

Det är lixom wow... jag viste att det skulle vara jobbigt, extremt jobbigt, men så som dem talar om det, är det mer DÖDSLÄSKIGT!
Jag kommer typ drunka i proven och aldrig komma ifrån dem.. och när jag väl gör.. så har jag misslyckats med min räddning av pappret som har blivit blött o.o

Annars har det vart en lugn dag!! :)

Trullululul..

What now??? Ska faktiskt snart sova.. oh nooo!!
När skolan kommer hinner man inte göra något, inte städa rummet, inte sitta vid datan, sova, äta (äter för mycket) och andra saker som är kul :P

Natti natt :)



Enjoy!

Ska på någon musikal vid 20.00 jag tror det är hair eller vad den heter hahaha har ingen aning faktikst :)

Imorn är det skola känner mig inte taggad...


Jag känner för att ha vår.. jag saknar solen och kunna gå i tunna kläder och bara typ sitta ute på rasten och njuta av den lagom heta värmen sen lite vind och solen som skiner mot ens nakna hud..

Japp så vill jag ha det nu känner jag :)

Man är så trött hela tiden nu när det är mörkt.. när man vaknar tror man det är natt på dagen tror man att det är kväll och på natten tror man att man är i rymden.. tralalal wiihoo..

btw.. är det bara jag eller kommer någon fler faila på typ alla nationella proven, eller har ni gjort dem?? dör man på dem? är såååå nervös -.-

Hur har ni haft det idag då? :)

Jag har suttit i soffan och surat sen igår kväll faktiskt :)
Aja har babblat klart nu enjoy!!



Good day ^^

Tja :)

Sitter i soffan vaknade nyss ^^

Det är svårt att tro att skolan börjar nu på måndag igen.. Det tråkigaste med det är:

1. Allaa prov/ nationella
2.Sakna person man har kunnat umgåtts mycket med.
3. Att gå upp tidigt igen -.-'
4. All stress som kommer att komma. Pressen på en själv.

Aaa lite om det :)

Annars har jag väl haft det  bra på lovet. Inte gjort så mycket men det spelar ingen roll har i alla fall njutit av att ha lov. Känns lite segt att komma tillbaka till skolan men ändå så är det helt ok. Tycker om att komma in i rutiner men det mesta om skolan är jobbigt tycker jag.
Sissta terminen i 9:an sen börjar man gymnasiet.. och jag börjar redan bli nervös.. och jag måste snart söka in.. jag vet inte ens om jag vill börja GYMNASIET!


När man verkligen vill berätta för en person hur mycket man älskar den, varför funkar inte man lixom fnittrar bara haha och skämmer ut sig.. Sen får man en konstig blick från personen.. Men känslan av att man tycker om är underbar när den väl är underbar.

Finns inte så mycket mer att säga :P
Hoppas ni haft en underbar start på det nya året, och att ni är redo för skolan :)



♥♥GOTT NYTT ÅR♥♥


RSS 2.0