Drömmar...

Bara funderar lite..

Det var ett program på 4:an som säkert mååånga redan har sätt, men av någon mysko anledning så var de första gången för mig hehe :P

I alla fall det handlade om sjuka personers starka drömmar, och de fick dem uppfyllda, och sen vissa som hade betytt väldigt mycket för någon/några och så..

Och jag kom bara att tänka på..

HAR JAG NÅGON DRÖM??

Jag tror faktiskt inte att jag har någon, eller jo kanske.. Men jag har lixom inte som väldigt många att dem tänker ÅÅÅÅ jag vill träffa den kändisen eller den skåde spelaren osv.. Eller typ jag vill flytta till USA och jobba där, eller LA och massa sånt... Varför har jag ingen sån dröm??

Just nu känner jag mig faktiskt ledsen för att jag inte har någon rolig dröm, som jag skulle vilja nå eller något..
Faktiskt en aning tråkigt,, asså det känns som att man inte ser något med livet då.. Blir så avundsjuk på folk som säger åå jag vill göra det och de och ALLT!!

Vad vill jag??? Jag vette fan vad jag vill.. sååå tråkigt!! Jag vill också drömma om något, och satsa på att få göra eller bli något.. Jag har inte ens en rom om något speciellt jobb, eller liv med familj..Ingenting..

Känner för att gråta.. Jag vill också drömma.

Jag vet ingen som inte drömmer om något, förutom mig själv. Tragiskt.



Godeftermiddag.

Tja!

Idag har det ju vart strålande väder.. yeye som om ni inte viste de :P

Jag har spenderat min dag ute och pluggat!!

Saker och ting har hänt.. så jag vill inte äns träffa någon. Min familj går bra.. men alla andra känner jag för att slå :P Inget alvarligt har hänt.. men något som har sårat mig bla bla bla!!

Jag höll på att plugga till kemi provet.. asså fattar inte studeringsfrågorna finns inte ens svaren i boken på.. im like what the fuck!!  Får läsa på internet sen!!

Bör göra klart svenska upsatserna med!! Skönt att vara klart med allt, för snart ska allt lämnas in.. och sen helt plötsligt så kommer sommer lovet vara precis framför oss!! WIIHOO!!

Då har jag bestämt mig för att umgås mycket med Amy.. för sedan skills vi juh åt.. till 2 olika skolor!! INTE KUL ALLS.. kommer säkert gråta :/ hehe

Jag tänker kämpa för att få dig tills jag inte orkar mer.

I miss you, I want to have you by my side, i want to see you smile, and i wanna spend the rest of my life with you.

So why did you walk away from me? I know it was both yours and my fault. But im sorry for what i have done, but you dont even care to tell me you are sorry.

If i had one chance to change everything, i would have take it. Because you are the world to me, and i want to be the world to you too.

I wish you to love me like i love you, so i will fight for my right to tell you that:

I love you, I want you, I wanna marry you, I wanna get babies with you, I want to spend my whole life with you, I wanna die with you, I wanna hold your hand, I wanna be yours.



I don´t fucking care anymore. Im done!

"I want a guy with tattos.. all other guys go and die!!"


Ny bal klänning :D

Wooo shoppade en ny bal klänning idag O.o

Jag är inte normal alltså.. tur man satsar på billiga saker haha XD

Denna är blååå :D

Moi love blue o.O

Jajaja köpte lite trosor också.. höhöhö  :D




Morninh^^

Sovit igenom smärta.. usch mår illa vill spy.


Idag ska vi till kusin vitamin som har fyllt år :)

Ska väl snart hoppa i dushen!!

Om jag orkar xD

mmmmmmm!!

Matte nationella idag... GICK SKIT DÅLIGT som jag hade trott..

I matte kommer alltid de sakerna man inte kan inom matte.. så för bannad.. för min lärare sa förut att han skulle lära mig det senare,, att det inte var det viktigaste.. DET KOM PÅ PROVET shoohoo... och där fick man ig på den uppgiften!!

Aja.. vad ska man göra åt saken.. försökte lite i alla fall.. Dessutom kunde jag inte klara det på tiden.. är en extremt seg mattematiker.. och sämst på det, jag menar det SÄMST!!

Jag har i alla fall äntligen köpt en bal klänning, en enkel spets klänning bara.. sen blir det väl skorna -.- Kanske något smyke?? Eller???? :)

Såå härligt att det är soool, hoppas det kan stanna sol under en lång tid nu :D Men hörde något om att det skulle lbi regn/snö???? OH NONONONO NOT WHAT I WANT!!

Aja nog babblat från min sida!

Cya later aligators :D

(Pyjamas!)



RSS 2.0